S goralskou muzikou odštartovali dnes v Ždiari novú lyžiarsku sezónu

03.12.2005 Kežmarok

Ždiar 3. decembra (TASR) - S goralskou muzikou odštartovali dnes novú lyžiarsku sezónu v Ždiari - Strednici. \"Z deviatich vlekov sú zatiaľ k dispozícii lyžia...
Ždiar 3. decembra (TASR) - S goralskou muzikou odštartovali dnes novú lyžiarsku sezónu v Ždiari - Strednici. \"Z deviatich vlekov sú zatiaľ k dispozícii lyžiarom dva. \"Na svahu je 25 cm technického a prírodného snehu, \" informoval TASR riaditeľ spoločnosti Skicentrum Strednica-Ždiar Marián Bekeš.

Dnešná lyžovačka v Ždiari je dvojnásobne premiérová, keďže je nielen prvou v sezóne 2005/2006, ale aj prvou s novým prevádzkovateľom. Skicentrum Strednica-Ždiar prevzalo toto lyžiarske stredisko v lete od spoločnosti 1. tatranská, ktorej vypršala zmluva s vlastníkmi pozemkov.
\"Dnes sme preto ponúkli akciovú cenu - sto korún za denný lístok, \" konštatoval Bekeš. Dodal, že do Vianoc chcú postupne sprevádzkovať všetkých deväť vlekov, pričom v predvianočnom období zaplatia dospelí za denný lístok 300 korún, deti 200 Sk.
Počas zimnej sezóny by mali mať lyžiari k dispozícii bezplatné parkovisko s kapacitou asi tisíc miest. Fungovať má bufet, požičovňa lyží i lyžiarska škola.
 

Vyberte región

mark